MERKANTIL BANK LIGA 2022/2023-AS SZEZON

A Szeged-Csanád G.A. a 2021/2022-es bajnokság 4., helyén zárta, 19 győzelemmel, 9 döntetlennel, 10 vereséggel.

A Szeged -Cs.G.A. csapat számára kétség kívül az idei bajnoki szezon volt a legeredményesebb.

A CSAPAT!

Horváth Krisztofer, kétség kívül  a szegedi csapat egyik legmeghatározóbb játékosává érett az egy év torinói kölcsönjáték ideje alatt. A bajnoki szezon végén a gólkirályi tabella 3., helyén , a házi góllövő listán első helyét szerezte meg. A következő idényben Krisztofer visszatér  Torino FC  csapatához.

Fotó/ Szokodi László

Germán Tamás, Csoboth Kevin ( Videoton FC ), Kovács Milán ( Vasas FC), Debreceni Ákos  ( Paksi FC), Pejovic Danilo, Bencze Márk távoznak a csapattól.

 

Az átalakulóban szegedi gárdához eközben érkeznek új játékosok, Tóth Bence ( Vasas FC, védő), Kovács Gergő, Pintér Ádám, mindkét játékos, a ( Debreceni VSC ), csapatától igazolt a Szeged. A legutóbbi igazolás a szegedi születésű Gera Norbert a ( Budapest Honhéd) csapatából érkezett.

– Komoly fejlődési lehetőséget jelent számomra, hogy az NB II-es kerettel edzhetek. Célom, hogy idővel bemutatkozzak és minél több játékpercet gyűjtsek. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy sándorfalviként a legnagyobb szegedi csapatban játszhatok. Mindent megteszünk azért, hogy elérjük a célunkat és feljussunk az NB I-be! Nagyon fejlett sportkomplexumban edzhetünk, jó érzés itt lenni – nyilatkozta Gera Norbert.

Forrás/ Szeged-Cs.G.A.

 

Az hogy az átalakulóban lévő szegedi csapat mennyire fog átalakulni a bajnokság kezdetéig arról folyamatosan beszámolok.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App