-Gól, gólok nélkül nem lehet pontokat szerezni!

NB II., MERKANTIL BANK LIGA 14.FORDULÓ:
Szeged, Szent Gellért Fórum, 485 néző, vezette: Nazsa Tamás
Szeged-Cs.G.A. – PMFC 0–1 (0–1)

Szeged-Cs.G.A.:Varga Bence – Kárász, Moga, Deák I., Pejovics – Simon Á. (Gajdos, 61.), Jovanovic, Varga Sz. (Gréczi M., 89.), Dobronoky (Bojtos, 46.) – Kóródi (Grumics, 46.)Dobos Á.
Vezetőedző: Dobos Barnabás
PMFC: Helesfay – Króner, Rácz L., Preklet, Németh M. – Kónya D., Tölgyesi, Bartha (Batizi-Pócsi, 90.), Hegedűs M. (Óvári, 46.),– Keresztes (Hawkins, 76.), Geiger (Adamcsek, 61.)
Vezetőedző: Vas László
Gólszerző: Rácz L. (0–1) a 33. percben
-A mérkőzés kezdete előtt már Dobos Barna is tudta, hogy  több meghatározó játékosát nem tudja pályára küldeni erre a mérkőzésre. Ez pedig nem jó előjel volt, a foghíjasan pályára lépő hazai csapatnak. Ami viszont meglepő volt, a vendégek szurkolótábora igen nagy létszámban képviseltették magukat, a Szent Gellért Fórumban és a mérkőzés végéig buzdították saját csapatukat, vagy ingerelték a szegedi szurkoló tábort. A mérkőzésen a pécsi csapat egy gólja eldöntötte a mérkőzést, a mieinknek a második félidőben több helyzete is akadt, ami rendre kimaradt. A végeredmény 1-0-ás vendég győzelem a szegedi gárda 17 ponttal a 13. helyen állnak a bajnokságban. A héten két mérkőzés vár a  szegedi csapatra, szerdán idegenben játszanak a Soroksár SC ellen, vasárnap hazai pályán fogadják Dorogi FC csapatát.
CIKK/SZAMY
Dr. Dobos Barna, a Szeged-Cs.G.A. vezetőedzőjének nyilatkozata

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App