– Hazai pályán kapott ki a Budafok, a Honvédtól.

 

  • Az elhalasztott mérkőzés tétje, az volt, hogy melyik csapat végez az őszi fordulót követően az utolsó előtti helyen. A mérkőzést jól kezdte a hazai budafoki csapat az első percben megszerezte a vezetést. A mérkőzés további szakaszában ezután kiegyenlítődött a játék és a Honvéd az első játékidő lefújása előtt M. Nikolic a tizenhatoson belül buktatta I. Lovricot. A büntetőt Gazdag D. értékesítette. Az első félidő egy-egyes döntetlennel ért véget. A második félidő 69. percében Balogh N. találatával a Honvéd növelni tudta előnyét. Ezután már nem esett több találat a találkozón a Honvéd 2-1-re tudta legyőzni a Budafok együttesét, és a tabellán helyet cserélt a két csapat. 

CIKK/SZAMY

 

 

OTP Bank Liga, a 10. fordulóból elhalasztott mérkőzés:

Budafoki MTE–Budapest Honvéd 1–2 (1–1)
Budafok, zárt kapuk mögött, v.: Karakó
gólszerzők: Skribek (1.), illetve Gazdag (45+2., tizenegyesből), Balogh N. (69.)
sárga lap: M. Nikolic (34.), illetve Baráth (57.), Lovric (61.), Tamás K. (93.)

Budafok: Póser – Huszti A., Romic, M. Nikolic (Vaszicsku, a szünetben), Medgyes – Micsinai (Filkor, 56.), Oláh B. – Skribek, Kulcsár K. (Lőrinczy, 83.), Ihrig-Farkas (Szabó M., 56.) – Kovács D. (Mervó, 78.)

Honvéd: Tujvel – Lovric, Baráth, Batik – Balogh N., Zsótér (Aliji, 92.), Hidi, Szendrei, Tamás K. – Gazdag (Bocskay, 88.), Traoré (Kamber, 73.)

 

Academx Media:

Sport Percek, összefoglaló a mérkőzésről:

Klip/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App