Kis média a nagyvilágban.

Az elmúlt közel tíz évben néztem szét a hazai sport média világában és láttam mennyire sokszínű a magyar sport élet. Valaha szerintem mindannyian szerettünk volna olimpiai, vagy világbajnokok, lenni de mindenképp olyan nagy sztárfocista, mint „Puskás Öcsibá”.

Igen a mi időnkben még a számítógép csak első szülinapjait ünnepelte, mikor már mi rég az utca végén rúgtuk a bőrt.

Sokan hittük akkoriban, hogy felfedeznek bennünket és világsztárok leszünk és a sikereinket sok újságíró, fotóriporter fogja megörökíteni.

Nem így lett. Aki tehetséges is volt annak sem volt sok esélye, hiszen az anyagi helyzet is nagyon befolyásoló tényező volt, ha csak valaki nem a párttitkár gyereke volt úgy már könnyebb helyzetben léphetet a pesti füves pályára az illető. Na jó lehet akadt pár hozzánk hasonló is aki besétálhatott, de sok ismerősöm vissza is tért mivel nem tudott beilleszkedni a modern világba. Vajon ha mi is ott ragadunk és az a fránya 86-os mexikói világbajnokság másképp alakul akkor a magyar futball felfelé ívelő virágzása lehetőséget adott volna sok tehetséges fiatalnak, hogy az legyen ami mindig is szerettet volna lenn. Nem tudjuk meg hiszen több, mint negyven évet vártunk, hogy kijuthassunk az Európa- bajnokságra Franciaországba. De ott nyomott hagytunk azt azért ne felejtsük el, hogy zengett a francia városokban, „Az éjjel soha nem érhet véget” c. dal, ami minden magyar szurkoló számára ismert. Igen vannak fél évszázados csodák amik szép emlékké válnak. Vajon idén lesz lehetőségünk a Bulgária ellen, megmutatni, hogy idegenben is meg tudjuk verni őket, és ha igen , akkor az új Puskás arénában fogadhatjuk a izlandi – román párharc győztesét, és eldől ha győznénk, akkor ismét kint vagyunk az Európa- bajnokságon. Erről is és sok érdekes magyar sporteseményről készítünk színes beszámolókat azon magyar olvasók részére akik szívesen olvassák a mi történik a magyar sport világában. Igaz mi csak kicsiben, de saját stílusunkban ízesen, és szuper képanyaggal kínáljuk nektek beszámolóinkat.

CIKK/SZAM:Szokodi L.

 

Fotó:AIPS

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App