BAJNOKOK LIGÁJA CSOPORTKÖR , 6/4., FORDULÓ

A Bajnokok Ligája-csoportkör 4., fordulójában a PSG hazai pályán fogadja a Benfica csapatát. Az első mérkőzésen a Benfica otthonában 1 – 1 -es döntetlen született, úgy , hogy a Benfica nem lőtt gólt . L.Messi bravúros gólja mellett, D.Pereira öngólja segítette hozzá a portugál csapatot a gólszerzéshez, 1-1. A holnapi párizsi visszavágót az angol Michael Oliver vezeti és biztosak lehetünk, hogy a Parc Des Princes Stadionban nagy csatát fog vívni a két csapat és nem a VAR ( Videóbíró ) , lesz a főszerep. A mérkőzés előestéjén a PSG vezetőedzője, Christophe Galtier nyilatkozott a média munkatársainak.

Fotó/ Szokodi László

TAKTIKA

„Először az első szakaszt kell elemeznünk, és meg kell néznünk, hogy a Benfica milyen nehézségekbe sodorhat minket. El kell tűnődni, hogy taktikai szinten minden úgy történt-e, ahogy kell. Ha úgy döntünk, hogy egy másik rendszerre megyünk, akkor tudnunk kell új kapcsolatokat kialakítani, feljebb nevelni a játékosokat a pályán, egy egész elemzést kell végezni a lehetőségek körül. Sokat beszélgetek a vezetőimmel, a munkatársaimmal, hogy meglássuk, hogyan változhatunk a távollévőktől függően. 

Fotó/ Szokodi L.

L. MESSI

„Leo kényelmetlenséget érzett a vádlijában a Benfica elleni első mérkőzésen. Mindannyian azt hittük, hogy részt vehet majd a visszavágón, de az túl rövid. Már csak hat nap van a kettő között… Sokkal jobban van, de még mindig megvan benne az érzés, ami egy ilyen fontos meccsen problémás lehet, és inkább tartózkodott. A hét folyamán látni fogjuk a fejleményeket, de nagyon valószínű, hogy ott lesz a Marseille ellen.

 

L.MESSI HIÁNYA BENFICA ELLEN

„Tudjuk Leo fontosságát a játékunkban, de a legfontosabb a formája, a kapcsolata Neymarral és Kyliannal, valamint a dugattyúi. Más megoldásokat, más helyzeteket és egyéb összefüggéseket kell találnunk, hogy veszélyt hozzunk a portugál védelemre. 

Bajnokok Ligája-csoportkör, ‘H’-csop.,  4., forduló

A PSG -Benfica  mérkőzés ÉLŐ-ben, a Szokodi Academy Media oldalon.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App