• Brutális milyen lenyűgöző és csábítóvá tud tenni egy nőt, egy  szőke, vagy vörös hajszín. Amivel valljuk be, minket férfiakat nem csak manipulálni tudnak, hanem…:). Na jó, elég legyen a virgonc álmokból és nézzük meg az idei JOICO  frizura  kollekcióját, amiben leginkább, a szőke és a vörös színek  dominálnak.

 

IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELEMRE!  

♦Az hajdivat folyamatosan változik, és mindig fontos kérdés, hogy milyen frizurák és hajszínek dominálnak éppen. Az utóbbi időben a világon,  két nagyon népszerű hajszín emelkedett ki: a vörös és a szőke. Mindkét árnyalat nagyon vonzó és szexi, és különböző variációik biztosítják, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Idén a JOICO fodrász-kozmetikai cég sem hagyta ki a szőke és a vörös árnyalatokat, a 2023-as kollekciójából. Ízelítő a kollekcióból.

Fotó: JOICO

♦ Azonban fontos megemlíteni, hogy a hajfestékeknek némi káros hatása lehet a hajra és a fejbőrre. A festékanyagok tartalmazhatnak agresszív vegyi anyagokat, amelyek tönkre is tehetik a haj szerkezetét. Ezért ajánlott figyelmet szentelni azoknak a termékeknek, amelyek természetesebb összetevőket tartalmaznak. Ezenkívül a szakemberek előszeretettel javasolják, hogy a hajat ne fessük túl gyakran, és rendszeresen használjunk tápláló, hidratáló készítményeket.

♦ Itt azért fontos megjegyeznem, mivel jómagam is a szépségiparban dolgozom, hogy az otthoni hajápolás terén sokszor drága termékkel, vagy az ellenkezőjével a bolti gagyi olcsóval , mert az eladó, vagy a barátnő, vagy a tv-ben ezt láttam. Én mindig azt javaslom a vendégeimnek kérjék ki szakember véleményét és a hajának megfelelőt használja otthon is.

 

A világsztárok mindig is hatással voltak a hajdivatra.

Az ő frizuráik inspirálhatnak bennünket, és új ötleteket adhatnak a saját hajunk kialakításához. Például, a vállig érő bob frizura minden idők egyik klasszikus darabja, amelyet ikonok, mint például Coco Chanel és Victoria Beckham népszerűsítettek. A hosszabb haj esetében pedig a lazán hulló fürtök vagy a beach waves (tenger hullámos) hatás mindig divatosak és nőiesek.

Fotó/ JOICO

♦ Ami a költségeket illeti, egy hajfestés ára nagyban függ a frizőr szállítójától és a választott hajszíntől. Általában egy hajfestésre számíthatunk  35 (14.000 HUF),   és 200 EUR ( 80.000 HUF) , ( Ezek a hajszolgálatatás árak, eltérők lehetnek, ez egy európai átlag árkalkuláció , info árak, valamint nagyban befolyásolja az árat, a  kért szolgáltatás. )  , közötti áron, attól függően, hogy milyen hosszú és vastag a hajunk, és hogy mennyi időt vesz igénybe a szolgáltatás. Természetesen nagyvárosokban az árak általában magasabbak lehetnek, mint vidéken.

Fotó/ JOICO

 

♦ Mindenekelőtt fontos, hogy „meghallgassuk a hajunkat” és a saját igényeinket, amikor hajszínt választunk. A legfontosabb az, hogy jól érezze magát a bőrünkben és bátran viseljük a választásunkat. Ahhoz, hogy hajunk egészséges maradjon, célszerű figyelni a káros hatásokra, és ha szükséges, forduljunk szakemberhez tanácsért és segítségért.

Fotó/ JOICO

Idén ismét megrendezik, Londonban a Salon International 2023 fodrászkiállítást, ahol bizonyára a JOICO frizura kollekciója mellett számos kiállító fogja bemutatni frizuráit és termékeit.

Tartsatok velem!

Cikk/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App