NEMZETEK LIGÁJA ‘A/2 ’- CSOP.

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Olaszország
2
2
0
0
5
2
3
6
2. Franciaország
2
1
0
1
3
3
0
3
3. Belgium
2
1
0
1
3
3
0
3
4. Izrael
2
0
0
2
2
5
-3
0

NEMZETEK LIGÁJA A/2-ES CSOP., 2., FORDULÓ

  • A Nemzetek Ligája második fordulójában Izrael válogatottja Magyarországon a Bozsik Arénában fogadja Olaszország válogatottját. Izrael az első körben Debrecenben a Nagyerdei Stadionban Belgiumtól , 3-1-es vereséget szenvedett. Olaszország Párizsban a Parc Des Princes Stadionban ütötte ki 3-1-re a Kylian Mbappéval felálló franciákat. 

 

Fotó/ Szokodi László

 

 „Ez egy teljesen más meccs lesz, mint a franciák  ellen.  Azt a meccset nehéz lesz megismételni, ma reggel beszéltem a csapattal arról a csapdáról, amely bekövetkezhet, ha nem tudunk olyan jól játszani, mint a két nappal ezelőtti Franciaország elleni meccsen tettük.”

Így kezdte Luciano Spalletti az olasz válogatott szövetségi kapitánya a sajtótájékoztatót, majd arra a kérdésre, hogy  a már biztos hiányzó Calafiori mellett lesz-e új cserejátékos a csapatában?

” Nehéz újra olyan toppon lévő játékosokat pályára küldeni akik ugyanolyan formát tudnának nyújtani , mint a két nappal ezelőtti párizsi meccsen, de elképzelhető, hogy akár 4-5 játékost is cserélek.

A mérkőzés előtti nap előestéjén Spalletti sajtótájékoztatóját követően az olasz válogatott edzésébe is betekintést nyerhettem. Jókedvűen telt az edzés, és Spalletti mellett, Gianluigi Buffon is a Bozsik Aréna gyepén volt látható.

 

@szokodiacademy

NEMZETEK LIGÁJA “A/2 – LIGA, 2., FORDULÓ – Jó hangulatban telt a mai olasz válogatott edzése . Klip / Szokodi László www.szokodiacademy.hu 🇭🇺 Izrael 🇮🇱 – Olaszország 🇮🇱ÉLŐ-ben ! 09.09 20:45 Bozsik Aréna @TikTok@TikTok for Business @Azzurricalcioitaliano 🇮🇹 #footbal #footballtiktok #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #foci #focihirek #azzurri #italy🇮🇹 @UEFA Nations League #nationalleague #medianews #bozsikstadion #hungary🇭🇺 #magyarorszag🇭🇺 #footballplayer #hírek #szokodiacademymedia #szokodiphotographer

♬ Dj Bella Ciao – Putri Fvnky

 

Sandro Tonali visszatérése is téma volt , a sajtótájékoztatón.

„Tárt karokkal fogadtuk az „új Tonali-t”! Ő egy fontos játékos számunkra , akinek nagyon jó képességei vannak, és ő is szeretné megmutatni, milyen is ő most jelenleg. A pályán tud mindenkit segíteni és a társai kedvelik őt.”

Az ellenfélről is kérdezték az olasz kapitányt.

„Bizonyára eltökéltek lesznek abban, hogy meg akarják mutatni társadalmi problémájukat, tekintettel az általuk tapasztalt nehézségekre, a szükséges vágy dupláját fogják mutatni.”

NEMZETEK LIGÁJA A/2-ES CSOP., 2., FORDULÓ 

Izrael – Olaszország

09.09 20:45

Budapest, Bozsik Aréna , ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

 

AZ OLASZ LABDARÚGÓ VÁLOGATOTT NL BŐ KERETE:

KAPUSOK:

Gianluigi Donnarumma

Guglielmo Vicario

Alex Meret

VÉDŐK

Caleb Okoli

Federico Dimarco

Alessandro Buongiorno

Riccardo Calafiori

Federico Gatti

Raoul Bellanova

Andrea Cambiaso

Destiny Udogie

Alessandro Bastoni

Giovanni Di Lorenzo

KÖZÉPPÁLYÁSOK

Samuele Ricci

Sandro Tonali

Lorenzo Pellegrini

Marco Brescianini

Davide Frattesi

Nikoló Fagioli

CSATÁROK

Mateo Retegui

Moise Kean

Giacomo Raspadori

Mattia Zaccagni

SZÖVETSÉGI KAPITÁNY

Luciano Spalletti

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App