UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.   

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

  • Már bizonyos, hogy aki még szeretne a jövőhéten kezdődő Eb-re jegyet vásárolni, annak igen csak sok HUF-ot kell fizetni azért,  hogy lássa Szoboszlai Dominikékat játszani élőben az Eb-n.   A magyar válogatott Svájc elleni Eb-csoportkör meccsére még lehet jegyet szerezni, igaz  limitáltan ahol,  a legolcsóbb jegy  275 EUR-ba kerül, ( 106.000 Ft). A magyar válogatott az Eb előtt utolsó felkészülési mérkőzését Izrael ellen játssza Debrecenben a Nagyerdei Stadionban. Ezt követően Szoboszlaiék kiutaznak az MLSZ által kiválasztott központi táborba a német–osztrák határhoz közeli, ­Bajorország nyugati részén található Weiler im Allgäu település. Ez a négycsillagos Hotel Tannenhof Sport&Spa lesz.

„Egy ideje már az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) minden kontinensbajnokságra készít egy katalógust, amelyben olyan hotelek szerepelnek a rendező országban, amelyek minden feltételnek megfelelnek, így természetesen annak is, hogy van a közelükben jó minőségű edzőpálya és nemzetközi repülőtér is – mondta lapunk megkeresésére Szabó Gergő, a magyar válogatott sajtófőnöke.

A szállodának van saját konditerme és wellnessrészlege, így valamennyi edzéstípushoz és a rehabilitációhoz, valamint a regenerálódáshoz is adva van minden. Ma már természetes – biztonsági okból is –, hogy a teljes hotel a csapaté lesz abban az időszakban.

A biztonság egyébként is kiemelt fontosságú témája az Európa-bajnokságnak. A csapat őrzéséről egyrészt a helyi hatóságok, német rendőrök és biztonságiak gondoskodnak, az egészet pedig az MLSZ biztonsági osztálya koordinálja.

„Noha található a közelben nemzetközi repülőtér, a magyar válogatott második és harmadik csoportmeccsének, vagyis a németek és a skótok elleni találkozónak otthont adó Stuttgart van annyira közel, hogy már csak a fenntarthatósági szempontokat is figyelembe véve, oda autóbusszal utazik a csapat. Így majdhogynem időben is rövidebb, beleszámítva a becsekkolást, csomagra várást a repülőtéren” – mondta Szabó Gergő, aki azt is elárulta, hogy a csapattal együtt az a séf is elutazik Németországba, aki a telki edzőközpontban is gondoskodik a játékosok minőségi étkeztetéséről.

Forrás/ Nemzeti Sport

  • Ugyanakkor a hotel arra az esetre is felkészült, ha esetlegesen a magyar válogatott nem jutna tovább a csoportjából. Már lehet előfoglalást kérni, de ez csak abban az esetben fog érvényesülni, amennyiben a mieink nem jutnának tovább, de bízunk benne, minél tovább menetelnek Szoboszlaiék. A magyar válogatott mind a három mérkőzését élőben követhetitek itt a Szokodi Academy Media oldalon.

 

CSAPJ LE MOST A KEDVEZMÉNYES BÉRLETEKRE, JEGYEKRE!

DeJa Vu Fesztivál Szeged!

06.06-07-08 között!

jegyek    

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

A magyar válogatott az Eb előtti utolsó barátságos felkészülési mérkőzése:

Magyarország – Izrael 

Debrecen, Nagyerdei Stadion

06.07 18:00

Jegyek : ELFOGYOTT!

 

Mennyi pénzt lehet keresni az Európa-bajnokságon?

A következő pénzdíjazás van érvényben a kontinenstornán:

  • a csoportkörös részvételért (az Eb-re kijutásért) 9,25 millió euró (3,6 milliárd forint),
  • a csoportkörben minden egyes győzelemért 1 millió euró (389,5 millió forint), míg a döntetlenért 0,5 millió euró (194,75 millió forint),
  • a nyolcaddöntőbe jutásért 1,5 millió euró (584,3 millió forint),
  • a negyeddöntőbe jutásért 2,5 millió euró (973,9 millió forint),
  • az elődöntőbe jutásért 4 millió euró (1,6 milliárd forint),
  • a döntőbe jutásért 5 millió euró (1,95 milliárd forint),
  • az Eb-címért pedig 8 millió euró (3,1 milliárd forint) jár.

Vagyis egy hibátlan, csakis győzelmekből álló siker tehát összesen 28,25 millió eurót (11 milliárd forint) ér elméletben.

A MAGYAR VÁLOGATOTT EB-CSOPORTKÖR  MECCSEI:

JÚNIUS 15., SZOMBAT
15.00, Köln: MAGYARORSZÁG–Svájc
JÚNIUS 19., SZERDA
18.00, Stuttgart: Németország–MAGYARORSZÁG
JÚNIUS 23., VASÁRNAP
21.00, Stuttgart: Skócia–MAGYARORSZÁG

A MAGYAR VÁLOGATOTT EB-KERETE:

KAPUSOK: Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), Szappanos Péter (Paksi FC)
VÉDŐK: Balogh Botond (Parma – Olaszország), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Dárdai Márton (Hertha BSC – Németország), Fiola Attila (Fehérvár FC), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Freiburg – Németország)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Bolla Bendegúz (Servette – Svájc), Kata Mihály (MTK Budapest), Kerkez Milos (AFC Bournemouth – Anglia), Kleinheisler László (Hajduk Split – Horvátország), Nagy Ádám (Spezia – Olaszország), Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), Loic Nego (Le Havre – Franciaország), Schäfer András (Union Berlin – Németország), Callum Styles (Sunderland – Anglia)
TÁMADÓK: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), Sallai Roland (Freiburg – Németország), Szoboszlai Dominik (Liverpool FC – Anglia), Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)
TARTALÉKOK: Lisztes Krisztián (Ferencvárosi TC), Mocsi Attila (Rizespor – Törökország), Tóth Balázs (Fehérvár FC), Vancsa Zalán (Lommel SK – Belgium), Vécsei Bálint (Paksi FC)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App