UEFA EB-CSOPORTKÖR „A”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. NÉMETORSZÁG
3
2
1
0
8
2
6
7
2. SVÁJC
3
1
2
0
5
3
2
5
3. MAGYARORSZÁG
3
1
0
2
2
5
-3
3
4. SKÓCIA
3
0
1
2
2
7
-5
1

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy

+36 23 506 908

Mint ismert a magyar válogatott vasárnap , Stuttgartban a Mercedes Arénában játssza utolsó csoportkör mérkőzését , Skócia ellen. A tét nagy mind a két csapat számára, hiszen ha a skótok győznek és a németek elpáholják ( elég sok góllal), a svájciakat akkor nagy eséllyel biztos továbbjutó a szoknyás legénység.

A magyar válogatott is hasonló helyzetben van, hiszen ha Marco Rossi legénysége győz holnap Skócia ellen, akkor a legjobb 3., helyre is nagy esélye van a mieinknek a csoportból való továbbjutást illetően. Erről a mérkőzés előestéjén megtartott hivatalos sajtótájékoztatón beszélt a magyar kapitány.

Marco Rossi:

Fotó/ Szokodi László ( Marco Rossi a magyar válogatott szövetségi kapitánya.)

 

– Egy hajóban evezünk, mindkettőnknek három pontra van szükségünk ahhoz, hogy esélyünk maradjon a továbbjutásra, ezért ugyanakkora a nyomás mindkét csapaton. Ellenfelünk agresszívan, veszélyesen játszó csapat, minőségi futballistákkal, jól ismerjük a játékát. Bízom benne, hogy a döntő pillanatokból ezúttal mi jövünk ki jobban, eddig ugyanis nem volt szerencsénk a fontos pillanatokban. Svájc ellen nem játszottunk jól az első félidőben, de a második játékrész már jobban sikerült, majd a németek elleni mérkőzésen sem lehetett panasz a teljesítményünkre. Nem keresünk ürügyet a két vereségre, hanem megpróbáljuk győzelemmel zárni a csoportkört – mondta a szövetségi kapitány, aki azt is elárulta, hogy lesznek változások a kezdőcsapatban, de nem azért, mert valaki rosszul teljesített az előző meccseken, hanem azért, hogy frissebb legyen a csapat.

Fotó/ Szokodi László ( Steve Clarke a skót válogatott szövetségi kapitánya.)

 

„Nem gondolkodunk, azon ki lesz a magyarok elleni meccs hőse, mindannyian izgatottak vagyunk. Mindegy, hogy egy öngóllal, vagy egy megpattanó lövéssel nyerünk, a lényeg, hogy legyőzzük Magyarországot.

 

Steve Clark

– A legutóbbi meccs óta a pihenésre fókuszáltunk, igyekeztünk minél jobban felkészíteni a játékosokat az ellenfélből, és bízom benne, hogy ennek meglesz az eredménye vasárnap este. Örülünk, hogy itt lehetünk, a skót drukkereken is látszik, mit jelent ennek az országnak a kontinenstorna. Most eljutottunk oda, hogyha legyőzzük Magyarországot, biztosan bejutunk a nyolcaddöntőbe, nem is lehet más a célunk, mint a három pont megszerzése.”

„A magyar válogatott? Nagyon jó csapat, jól szervezett, remek szakember irányítja, Labda nélkül remekül védekezik, a labdával képes irányítani a meccset, de egy játékost sem szeretnék külön kiemelni. A többség Szoboszlairól beszél, de hiba lenne csak rá figyelni. Érzésem szerint mindkét együttes kemény meccsre számít, de bízom benne, hogy mi a taktikánk működik majd jobban.”

„Németország ellen nem azt csináltuk, amiben jók vagyunk, ki is kaptunk. Svájc ellen már képesek voltunk kidomborítani az erősségeinket, és a jutalom sem maradt el. Ha Magyarország ellen is a saját játékunkat nyújtjuk, talán ezúttal sem maradunk pont nélkül – és talán az egyenes kiesés szakaszba is bejutunk. Csak a három pont jár a fejünkben.” , nyilatkozta a szövetségi kapitány

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

A MAGYAR VÁLOGATOTT EB-KERETE

Kapusok: 12 – Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), 1 – Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország), 22 – Szappanos Péter (Paksi FC)
Védők: 3 – Balogh Botond (Parma – Olaszország), 21 – Botka Endre (Ferencvárosi TC), 24 – Dárdai Márton (Hertha BSC – Németország), 5 – Fiola Attila (Fehérvár FC), 2 – Lang Ádám (Omonia – Ciprus), 6 – Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), 4 – Szalai Attila (SC Freiburg – Németország)
Középpályások: 14 – Bolla Bendegúz (Servette – Svájc), 26 – Kata Mihály (MTK Budapest), 11 – Kerkez Milos (AFC Bournemouth – Anglia), 15 – Kleinheisler László (Hajduk Split – Horvátország), 8 – Nagy Ádám (Spezia – Olaszország), 18 – Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC), 7 – Loic Nego (Le Havre – Franciaország), 13 – Schäfer András (Union Berlin – Németország), 17 – Callum Styles (Sunderland – Anglia)
Támadók: 9 – Ádám Martin (Ulszan HD – Dél-Korea), 23 – Csoboth Kevin (Újpest FC), 16 – Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), 25 – Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE), 20 – Sallai Roland (SC Freiburg – Németország), 10 – Szoboszlai Dominik (Liverpool FC – Anglia), 19 – Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

SZÍN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.

♦A Coca-Cola SZIN-en fellép majd a house egyik legaktuálisabb előadója, nemzetközi fesztiválok egyre inkább kihagyhatatlan előadója, Matroda. Szintén érkezik a legnagyobb techno bulik állandó szereplője, az egyedülálló román művésznő, Nusha és Sikdope, az európai trap és bass szcéna jelenleg egyik legfelkapottabb tagja.

♦A nagy helyszíneken pedig már felsorakoztak az idei fellépők, nézzük elsőként a Nagyszínpadot, ahol fellép majd Zara Larsson, Armin van Buuren valamint Kamrad és itt zárja a nyarat Azahriah. Fellép továbbá Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers. Jön majd Rúzsa Magdi, a ValMar, a WellhelloByeAlex és a Slepp, továbbá a Hűvös, a Pandóra Projekt, az Ivan & the Parazol és Deniz.

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

06.23 VASÁRNAP

21:00 SVÁJC – NÉMETORSZÁG

21:00 SKÓCIA – MAGYARORSZÁG , ÉLŐ!

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App