A 8. SZEDEÁK győzelem, ebben a szezonban!

 

Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend 88-81 (29-17, 19-18, 12-23, 28-23)

Tippmix férfi kosárlabda NB I/.A csoport, 14. forduló

Szeged, Újszegedi sportcsarnok, zárt kapuk mögött. Vezette: Benczur T., Minár L., Pozsonyi L.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 3, GOVENS 23/9, BROWN 27/6, Dzseletovics 6, DICKEY 14. Cserék: KERPEL-FRONIUS B. 15/9, Mayer, Olasz. Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
Körmend: THAMES 23/9, Németh, MÓCSÁN 16, Williams, TAYLOR 17. Cserék: Takács 2, Mosely, Ferencz 12/6, Durázi 9/3, Tóth 2. Vezetőedző: Ziga Mravjlak.

Szrecsko Szekulovics: – Nagyon nehéz meccsen vagyunk túl, hiszen a Körmend egy nagyon jó csapat. Büszke vagyok a csapatomra, mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez. Volt persze egy kis hullámvölgyünk, de összetartottunk, és együtt meg tudtuk nyerni ezt a meccset. Sajnálom, hogy nem lehetnek jelen az ilyen mérkőzésen a szurkolók! Szépen szeretnénk zárni a 2020-as évet, így már a következő meccsre koncentrálunk.

Kerpel-Fronius Balázs: – Csapatként sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést. Kilencven százalékban sikerült megvalósítanunk azt, amit elterveztünk a meccs előtt. Egy jó Körmendet győztünk le, ez pedig kellő lendületet adhat a csapatnak. A srácok nagyon jó helyzeteket alakítottak ki nekem, csak be kellett dobnom, de a csapatjátékot kell kiemelnem a mai győzelem kapcsán.

Ziga Mravljak: – Ha idegenben nyerni szeretnél, nem lehet így játszani. Energia nélkül kezdtük a meccset, és bár mi vagyunk a liga egyik legfiatalabb csapata, ez nem mindenre magyarázat. Ha sikeresek szeretnénk lenni, ahogy tettük azt a bajnokság kezdeti szakaszában, akkor nem kezdhetünk el így egy mérkőzést. A tíz kihagyott büntető mellett koncentráltabbnak is kell lennünk, könnyű dobásokat rontottunk, remélem, ebben javítani tudunk a jövőben.

Ferencz Csaba: – Fontos lett volna, hogy ma nyerjünk, de ez nem sikerült. Nem kezdtük jól a mérkőzést, viszont a harmadik negyedben szépen visszajöttünk. A végjátékban rossz döntéseket hoztunk, és kihagytunk pár fontos dobást. Tíz büntetőt is elrontottunk, ez pedig luxus, ezen javítanunk kell. Apró dolgok döntöttek, gratulálok a Szegednek, és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

 

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App